Известие

Collapse
No announcement yet.

LED в купето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• LED в купето

Това е бутончето което при отваряне на вратата светва плафона.
    оградил съм къде влиза Минуса (черно) плюса(червено)
    При натискане на копчето ( затваряне на вратата) ограденото в зелено се докосва до плюса и минуса едновременно и спира плафона.
    Как да свържа лентата за да свети заедно с плафона.
    Пробвах направо за тия сивите да вържа , но когато плафона свети, лентата изгася.
    И светва пак когато плафона изгасне( на затворена врата)
    Attached Files

Първоначално публикувано от blizare_ Покажи съобщение
    При натискане на копчето ( затваряне на вратата) ограденото в зелено се докосва до плюса и минуса едновременно и спира плафона.
    Пробвах направо за тия сивите да вържа , но когато плафона свети, лентата изгася.
    Намираш един постоянен + и връзваш там +са на лентата. А - са на лентата го връзваш към така наречения от теб + на бутона... (то реално това там не е истински + а е такъв които минава през лампата и чака да се замаси от копчето което е снимано)
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Трябва да свържеш минуса на лентата към червеното, което си оградил а плюса на лентата някъде на +12V постоянни. Евентуално на плюса на плафона.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Благодаря, Стана

Comment

Аз си взех лед лампи за плафона, светят прилично и не изглеждат като сглобени в Перник.
          Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от itsofar Покажи съобщение
            Аз си взех лед лампи за плафона, светят прилично и не изглеждат като сглобени в Перник.
            Ами не си само ти, обаче колегата вероятно си е сложил осветление под вратата, та като отвори, да вижда в какво стъпва.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Ясно. Извинявам се на колегата. Реших че е пробвал нещо друго.

Comment

[QUOTE=itsofar;1512869]Аз си взех лед лампи за плафона, светят прилично и не изглеждат като сглобени в Перник.[/QUOМи тия дни имахме кукерски празници. Да беше дошъл и да видиш какво сглобяваме тука.
                Аз лично си монтирах в самите плафони по девет диода от лента. Светеха идеално, но закъснението на осветлението го нямаше. Тоест не затихваше плавно, а от един път и то след четири-пет минути. Наложи се да включа товар, който да "изпразва" електрониката.
                Цялата тая гъзария на 33-ка де!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от itsofar Покажи съобщение
                  Ясно. Извинявам се на колегата. Реших че е пробвал нещо друго.
                  Е, то и аз гадая, но лимка...ъъъъ кристалното кълбо така казва. А идеята е пооткрадната от омразните Ауди(примерно) и в някой случай предотвратява пълни с вода обувки.

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    Е, то и аз гадая, но лимка...ъъъъ кристалното кълбо така казва. А идеята е пооткрадната от омразните Ауди(примерно) и в някой случай предотвратява пълни с вода обувки.
                    Много си скромен!
                    Аз така спрях до една шахта без капак и като цопнах, та чак до брадата!
                    Историята я има документирана, защото тамън се измъкнах и една колежка, дето не видяла какво стана, цопна и тя в гадната шахта с вода, кал и сняг.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

осветлението е в краката на мен и пътника, което си е удобство.

Comment

осветлението е в краката на мен и пътника, което си е удобство.
                        В купето? Слагай лента и в "корите" на вратите. Желателно е пред нея да се сложи свтлоразсийващ материал. Още по удобно е.

Comment

В купето? Слагай лента и в "корите" на вратите. Желателно е пред нея да се сложи свтлоразсийващ материал. Още по удобно е.
                          качвал ли си се в кола след 2011 ? по-висок клас. Няма модел без изброените от теб места за светлини. Особено немските , ама те пък кои ли бяха ...некви идиоти

Comment

Working...
                          X